Openjebijbel Gezinsconferentie


" … wij zien Jezus … "

 


Conferentie 2024

Graag nodigen we u uit voor een gezinsconferentie in de aanstaande meivakantie in het Bezinningscentrum Emmaüs in Helvoirt: D.V. maandag 29 april t/m woensdag 1 mei aanstaande!

Dé conferentie voor het hele gezin: voor de allerjongsten is er crèche en voor de basisschoolkinderen en tieners (12-16 jaar) is er een apart programma.

Kortom, voor jong en oud!

Het thema voor deze conferentie is "... maar wij zien Jezus" (Hebr.2:9). We zullen in de besprekingen verdergaan met hoofdstuk 12 van de Hebreeënbrief. Zie voor verdere informatie het programma. We zien uit naar wat de Heer ons weer wil geven deze drie dagen, zowel door het openen van Zijn Woord als in het elkaar ontmoeten en leren kennen.

Praktische informatie

Adres

Zie locatie.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze site. Het helpt ons enorm als u dit zo snel mogelijk doet. Op dezelfde kamer willen slapen? Graag aangeven bij de aanmelding. Garanties geven we niet, maar we zullen zoveel mogelijk rekening houden met wensen.

Ontvangst

We verwachten u maandagmiddag vanaf 14:00 uur. Om 15:00 uur start het programma. Einde woensdagmiddag 16:00 uur.

Kosten

Voor de volledige conferentie (inclusief maaltijden en twee overnachtingen) per persoon:
(bij alles geldt: kinderen 1 t/m 12 jaar is half geld)

  • Standaardkamer (13+): € 95,=.
  • Kamer met eigen douche/toilet: € 115,=.
  • Luxe kamer met eigen douche/toilet, box-spring matras, inclusief verplicht beddengoed van Emmaüs, volwassenen: € 135,=.
  • Dagprijs zonder overnachting en ontbijt: € 25,= p/p.

Wilt u na uw aanmelding bij voorkeur vooraf betalen per bank: St. Gezinsconferenties en Geloofs-Opbouw NL60 INGB 0009 5903 00.

Er zal ook een collectebus zijn tijdens de conferentie bij het koffieschenkpunt. We beseffen dat de bedragen helaas steeds iets hoger liggen dan voorgaande jaren door inflatie. Mocht de prijs echter een verhindering zijn, dan moet u niet wegblijven, gerust aanmelden en komen! We zijn dankbaar dat de Heer altijd heeft voorzien! Mocht u extra willen bijdragen in de algemene uitgaven, dan is dat ook welkom.

Wat neemt u mee

Uw Bijbel, kleding en toiletartikelen, handdoeken, spullen voor sport & spel en muziekinstrumenten. In de kamers is een kussen en een dekbed. Een eigen (hoes-)laken, dekbedovertrek en een kussensloop meenemen is verplicht en naar wens een eigen slaapzak. Voor de allerkleinsten is het handig zelf een bedje mee te nemen. Bidt u mee voor een gezegende conferentie, dat de Heer Jezus in alles grootgemaakt zal worden?

Graag tot ziens, DV! Namens de organisatie, met hartelijke groeten, uw broeder in Hem,

Bert Eysink

uitnodiging banner